Αφήστε την κριτική σας για τις υπηρεσίες μας
Submit

Τί λένε οι πελάτες μας

Γιάννης Μάνος

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό που υποδείξατε καθόλη την διάρκεια της μετακόμισης μου.

Γιώργος Σπυρόπουλος

Τους συνιστώ ανεπιφυλακτα!

Δήμητρα Περικλέους

Δεν περίμενα, γενικότερα, από εταιρείες μετακομίσεων να είναι τόσο προσεκτικές στο πακετάρισμα και την μεταφορά των επίπλων μου καθώς και να δίξουν τον αμέριστο σεβασμό σε ιδιαίτερα αντικείμενα του σπιτιού μου. Σας ευχαριστώ, σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω!

Σούζι - Suzy

Hey, good to find sonmoee who agrees with me. GMTA.

Νίκος Κουζουνακης

Άριστη εξυπηρέτηση, ταχύτατοι και όσον αφορά τις τιμές, ήταν η καλύτερη προσφορά που βρήκα μακράν, χωρίς να υστερεί στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών! Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κατριμουστάκη Αντωνία

Η μεταφορική Παπαδάκης ,μετέφερε,έκανε αμπαλάζ ,αποσύνδεση κ σύνδεση των συσκευών κ επίπλων μου ,με επαγγελματισμό, προσοχή, συνέπεια και πολύ καλή τιμή. Όλοι είχαν άψογη συμπεριφορά κ προς εμένα κ μεταξύ τους. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα σας προτιμήσω σίγουρα στην επόμενη μετακόμισή μου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑΤΣΗΣ

Η μεταφορική όπως πρέπει να είναι. Τυπική στην ώρα τους, προγραμματισμός, άψοιγοι στη μεταφορά του οικειακού εξοπλισμού μου και προσιτές τιμές ενώ την ίδια στιγμή άλλες μεταφορικκές ζητούσαν πολλά περισσότερα. Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό εξυπηρέτησης. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Εξαιρετικοι επαγγελματιες, γρηγοροι, οικονομικοι και ευγενεστατοι!Τους συνιστώ ανεπιφυλακτα!

Μαρτίνα Α

Πραγματικά δεν έχω λόγια! Όχι μόνο άριστοι επαγγελματίες, αλλά τόσο γλυκά άτομα όλοι τους που έφεραν χαρά και χιούμορ στο σπίτι μας! Ήρθαν σπίτι μου ακριβώς την ώρα που είχαμε κανονίσει και ανέλαβαν να αμπαλαρουν ότι δεν είχα προλάβει εγώ να κάνω - περιττό να πω πως εκείνοι έκαναν πολύ καλύτερη δουλειά από εμένα στο αμπαλαρισμα! Ότι μου μετέφεραν έφτασε στον προορισμό του άθικτο, εκείνοι μου έλυσαν ότι έπιπλο χρειαζοταν και το ξανά έδεσαν στο καινούριο σπίτι. Μέχρι και την καινούρια μου τηλεόραση μου συνέδεσαν που δεν είχαν υποχρέωση! Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έτσι είχα χρόνο την υπόλοιπη μέρα να τακτοποιήσω τις κούτες μου. Ταχύτατοι και εξαιρετικά προσεκτικοί! Ευγενικοί και καλοί άνθρωποι, ειλικρινά με εντυπωσιασαν. Από θέμα τιμής, ούτε καν το συζητάω, τίποτα δεν πλήρωσα συγκριτικά με άλλες εταιρίες, πιστεύω διατηρούν ασυναγώνιστες τιμές και εξαιρετική ποιότητα και γι αυτό τους εύχομαι να έχουν πάντα δουλειά και ευχαριστημένους πελάτες. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία που μου χαρίσατε να μπω στο καινούριο μου σπίτι με χαρά, χιούμορ και απίστευτη ευκολία.

Παπανδρέου Τζένη

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στη μεταφορά των επίπλων μας. Συνιστώ τον κο Παπαδάκη ανεπιφύλακτα, ήταν η πιο "ξεκούραστη" μετακόμιση που έκανα ποτέ μου. Σας ευχαριστώ.

Βλαντούσης Θεόδωρος

Μετά από αρκετή έρευνα online, επέλεξα τον κύριος Παπαδάκη για την μετακόμισή μου. Ο ίδιος και η ομάδα του πραγματοποίησαν την όλη διαδικασία μετακόμισης σε εκπληκτικά γρήγορο χρόνο και στην χαμηλότερη τιμή. Είναι επαγγελματίες, ακριβείς σε ότι με ενημέρωσαν τηλεφωνικά σχετικά με την διαδικασία, άκρος προσεκτικοί με όλα μου τα αντικείμενα και πολύ γρήγοροι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.